7 reaktioner på ”Laserskärare”

 1. Hej!

  Var inköptes denna maskin? Letar, men hittar inte någon svensk återförsäljare.

  1. Hejsan!
   Har funderingar på att införskaffa en Glowforge. Nu när ni har haft maskinen ett tag, hur tycker ni att den fungerar? Är det en vettig investering? Vad har ni stött på för problem? Skulle ni rekommendera andra att köpa en?

   1. Hej! Vi har haft den i flera år och är mycket nöjda. En kabel till locket har gått sönder över åren så det fick vi beställa från USA. Vi använder inte Glowforge egna material eftersom de kostar så mycket att köpa till Sverige men de är mycket högklassiga.

  1. Hej

   Vi köpte en Pro när de släppte den för förbeställning. Det tog dock över 2 år innan de faktiskt kunde leverera den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.