Elektronikbeställning

Luleå Makerspace får lite rabatt hos Lawicel på elektronik och jag håller på och sätter samman en beställning. Vi har ingen fast rabattsats utan det varierar lite från produkt till produkt. Sakerna lämnas sedan ut i lokalen och ni betalar via BankGiro eller Swish. Exakt summa räknar jag ut efter beställningen. Skicka ett mail till mig med länkar till produkterna och hur många ni vill ha. Kolla att det finns i lager. Jag beställer söndag kväll och vill ni vara med på beställningen så skicka önskemål senast söndag 1800.

 

http://www.lawicel-shop.se/

/Peter Parnes
peter@parnes.com

Medlemsrapport!

Nu är vi 113 betalande medlemmar. Några till är på g men pengarna har inte kommit ännu. Dock flera som varit på våra träffar men fortfarande inte blivit medlemmar och jag hoppas det ändras på snart! Nyttjar ni vår lokal så måste ni bli medlemmar!

Tyvärr har procenten tjejer sjunkit och jag hoppas vi kan få upp den igen.
76 killar och 37 tjejer
67.26% 32.74%

33% tjejer är ju egentligen inte så dåligt men det kan ju bli bättre! Målet är såklart 50/50!

MakerFriday 151023

Hej och speciellt hej till våra nya medlemmar. Fler och fler blir vi.

Snart fredag igen och jag är sugen på att labba med min Zumo-robot!  Lokalen är öppen från 1730 till åtminstone 2030.
Det har tillkommit 5 lödstationer också så nu behöver vi inte slåss om de 4 som fanns sedan tidigare.
Välkomna!

-Peter

Nu har vi nät!

Nu har vi äntligen nät i lokalen, båda trådat och wifi så nu blir det lättare att arrangera saker. Vi har även fått lite möbler och mer kommer i eftermiddag. Stort tack till Lunet för fiberkopplingen, LTU för nätutrusting och Markus Lund för donationen av wifi-basar.