Mobilaris Game Makers

Uppdatering: Pga av Covid-19 så har vi tills vidare ställt in alla våra workshoppar. Mer info här.

Välkommen till Mobilaris Game Makers i samarbete med Luleå Makerspace där ni får skapa spel i Unity under ledning av Peter Parnes.

I denna workshopserie på tre delar får ni lära er grunderna i att skapa ett Unity-projekt, importera delar till ett spel och också programmera spelets funktion via textbaserad programmering.

Vi träffas tre gånger där vi i de två första träffarna gör ett 3D-spel med hästtema och sedan tillsammans bestämmer vad vi ska göra i träff tre.

Dag: lördag 200314, 200404 och 200418
Tid: 1000 – 1230

Vi vill gärna att ni deltar i alla tre träffarna men går inte de så tänk på att träff två blir svår att följa med i om man inte varit med på träff ett då det är samma spel som vi bygger tillsammans. OBS vi prioriterar de som kan delta i alla tre träffarna.

Vi har datorer att låna ut men vill ni ta med er en egen dator så kommer ni att få instruktioner på vad ni ska installera några dagar innan träffen. Svara nedan på om ni vill låna en dator. OBS har ni en riktigt gammal dator så är det bättre att ni lånar en av oss. Är ni osäker om den duger så maila och fråga!

Vi bjuder på lättare fika under träffarna.

Målgruppen är främst 10-18 år men vill vuxna vara med så är det ok i mån av plats. För de yngre rekommenderas att en vuxen sitter med.

Eventet är gratis för medlemmar i Luleå Makerspace. Inte medlem ännu? Bli medlem här: http://www.luleamakerspace.se/?page_id=13.

Anmäl er här: https://forms.gle/DT6tj8D9f9sms2NJ9

Frågor? Maila hej@luleamakerspace.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.