Våren 2016

Hej och välkomna till det nya Makeråret! 🙂

Imorgon måndag 160111 är lokalen öppen 1700-2100 och 1730-1830 kommer Carl Bärstad från Quirkbot och håller en introduktion till denna lilla söta platform. Den kan jämföras med en Arduino men med lite andra finesser som en egen grafisk programmeringsmiljö. Introduktionen hålls 1730-1830 och vi börjar skarpt 1730 så vill du vara med så kom i tid!
Några event som kommer är att vi är med på LAN-partyt .DLL på LTU 30/1 1100-1500. Vi kommer att visa upp lite av varje och ha lokala Zumo-robot-tävlingar! Alla som är medlemmar i LMS kommer in gratis som åskådare på LAN-partyt!
160213 blir det en heldag med Minecraft-tema i Vetenskapens Hus men tävlingar i byggande! Mer info kommer! Tiden är prel 1100-1500.
160220 blir det MiniMakerFaire hos Stadsbiblioteket (Kulturens Hus). Om du vill ställa ut något så hör av dig till mig snarast!!
Vidare har vi fått en förfrågan att vara med på Luleå on Ice som arrangeras 160305 i Södra Hamn. Personligen är jag bortrest då men finns det någon här som är intresserad av att vara med och arrangera något skoj? Jag och Agneta hjälper till med planering men kan som sagt inte vara med under den dagen.
Det blir även en MakeHer-träff inom kort… mer info kommer…
Slutligen: vad vill ni se hända under våren? Kom med önskemål!

-Peter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.