Rabatt på Ultimaker

”Hej alla Makerspacemedlemmar!
 
I samband med 3DVerkstan’s lokalbyte erbjuds du som makerspacemedlem en medlemsrabatt på 30% av de utvalda 3D-skrivarna Ultimaker 2, Ultimaker 2 Extended och Ultimaker 2 GO (inkl. Olsson block) i 3DVerkstan’s webshop (3dverkstan.se) så långt lagret räcker. Ange rabattkoden ”luleåmakerspacemedlemsrabatt” i webshopen för att få 30% rabatt av ordinarie pris. I steg 2 i checkout (shipping details) fyller ni i ert medlemsnummer i rutan ”Leave a note for 3DVerkstan (optional)”. Vad gäller Ultimaker 2 GO så kommer ett Olsson block att skickas med men inte synas i webshopen. Det går enbart att köpa 3D-skrivarna inom Sverige.”
 
Om du vill utnyttja detta erbjudande så kontakta Peter Parnes och få ditt medlemsnummer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.